Aanpak

Bouwkundige brandinspectie

Aan de hand van de bouwtekeningen beoordelen we een pand op brandveiligheid. Wij doorlopen fysiek het volledige pand en screenen of het daadwerkelijk voldoet.

Advies

U krijgt gedegen advies over welke maatregelen nodig zijn om brandveiligheid te verhogen en overslagtijd naar andere ruimtes en naastliggende panden te vertragen.

Rapportage

In samenwerking met een onafhankelijk bureau stellen wij een rapport samen die alle tekortkomingen op het gebied van brandveiligheid weergeeft.


Plan

Bouwkundig plan

Bouwkundige brandbeveiliging omvat alle oplossingen om de zwakke plekken in een pand, zoals afdichtingen van doorvoeringen, kieren, deurhoogtes en sponningen van raamkozijnen te elimineren.

Materiaalkeuze

We werken met brandwerende en brandvertragende materialen van Nullifire die een hoge brandveiligheid garanderen. Deze gecertificeerde producten voldoen aan de strenge Europese wetgeving


Uitvoering

Installatie

Onze medewerkers hebben een bouwkundige achtergrond en volgen trainingen om hun kennis up to date te houden. Dit garandeert vakkundige installatie.

Update logboek

Wijzigingen voeren we door in het logboek met afbeeldingen van de situatie voor en na. Op locatie brengen we een sticker aan zodat zichtbaar is wie verantwoordelijk is voor de modificatie.

Jaarlijkse toetsing

Jaarlijks toetsen we het pand op brandveiligheid om te garanderen dat alles op orde is. Deze toetsing bestaat uit een inventariserend gesprek en waar nodig een nadere inspectie van het pand.